သေဘၤာသီး အမွည့္ ( အရမ္းမမွည့္ခင္၊ မွည့္စ ) တစ္လံုး ကို အခြံႏႊာ ပါ။ ျပီးလွ်င္ ပါးပါးေလး လႊာျပီး ေနတစ္ရက္ လွန္းပါ။ ေနလွန္းျပီးေသာ သေဘၤာသီးအား ပ်ားရည္ႏွင့္ စိမ္ျပီး စားပါက ေလးဖက္နာေရာ ဂါ ေပ်ာက္ေစပါသည္။
လြမ္းဆုေလး
Admin - Lwan Su Lay
facebook - https://www.facebook.com/saunghnin.chitthu
website - http://lwansulay.blogspot.com/
(အလြမ္းမ်ားရဲ႕ေဆာင္ပုဒ္)
http://lwansaung.blogspot.com/
လြမ္းဆုေလး
Admin - Lwan Su Lay
facebook - https://www.facebook.com/saunghnin.chitthu
website - http://lwansulay.blogspot.com/
(အလြမ္းမ်ားရဲ႕ေဆာင္ပုဒ္)
http://lwansaung.blogspot.com/
0 comments:
Post a Comment