သီတင္းတစ္ပတ္လွ်င္ တစ္ႀကိမ္ ငါးေပါင္းစားျခင္းျဖင့္ ဦးေႏွာက္က်န္းမာေရးကို တိုးတက္ေကာင္းမြန္ေစသည္ဟု အေမရိကန္ ပစ္ဘာ့ဂ္ေဆးတကၠသိုလ္မွ သုေတသနပညာရွင္မ်ားက ေျပာသည္။
‘‘ငါးေၾကာ္မဟုတ္ဘဲ ငါးေပါင္းစားေပးတဲ့သူေတြဟာ မွတ္ဉာဏ္၊ သိရိွမႈပိုင္းနဲ႔ ဆက္စပ္ေနတဲ့ ဦးေႏွာက္ထုထည္ပိုႀကီးၾကတယ္ဆုိၿပီး ေလ့လာေတြ႕ရွိထားပါတယ္’’ ဟု သုေတသနပညာရွင္ ပါေမာကၡ ဂ်ိမ္းစ္တီဘက္ကာက ေျပာသည္။
သီတင္းတစ္ပတ္လွ်င္ အနည္းဆံုးတစ္ႀကိမ္ခန္႔ ငါးကင္စားသူမ်ားသည္ ဦးေႏွာက္မွတ္ဉာဏ္ႏွင့္ သိရိွမႈပိုင္းတို႔တြင္ ပို၍ေကာင္းမြန္သည္ကို သုေတသနပညာရွင္မ်ားက ေလ့လာေတြ႕ရွိခဲ့သည္။
ငါးပံုမွန္မစားသူမ်ားထက္ ပံုမွန္စားသူမ်ားက ပညာအဆင့္အတန္း ပိုသာဖြယ္ရွိသည္ဟုလည္း သုေတသနပညာရွင္မ်ားက ေျပာသည္။ ငါးပံုမွန္စားေသာ အေလ့အက်င့္သည္ ဦးေႏွာက္တြင္း ဖဲြ႕စည္းတည္ေဆာက္ပံု ေျပာင္းလဲမႈမ်ား၏ အေျခခံအေၾကာင္းရင္းျဖစ္သည္။
လာမည့္ ၂၀၄၀ ျပည့္ႏွစ္အေရာက္တြင္ လူသန္း ၈၀ ေက်ာ္သည္ ဦးေႏွာက္မွတ္ဉာဏ္ခြၽတ္ယြင္
ငါးမ်ား၊ အေစ့မ်ားႏွင့္ အခံြမာသီးမ်ားတြင္ ပမာဏမ်ားစြာပါ၀င္ေသာ အိုမီဂါ-၃ ဖက္တီးအက္စစ္မ်ား၏ ဓာတ္တိုးဆန္႔က်င္ပစၥည္း အက်ိဳးသက္ေရာက္မႈသည္ ဦးေႏွာက္က်န္းမာေရးေကာင္းမ
http://
7day daily
0 comments:
Post a Comment