( ၁ ) မီးဖိုေပၚတြင္ အခ်ိန္ ၾကာျမင့္စြာ ဆူပြက္ေအာင္ ထားသည့္ ေရေႏြး
(၂) ဓာတ္ဗူးထဲ တြင္ ရက္ ၾကာျမင့္စြာ ထားသည့္ မလတ္ဆတ္ ေသာ ေရေႏြး
( ၃ ) အႀကိမ္ႀကိမ္ ဆူပြက္ေအာင္ ႀကိဳခဲ့ေသာ ေရေႏြး
( ၄ ) တစ္ညလြန္ ေသာ ေရေႏြး ကို ထပ္ႀကိဳ ထားေသာ ေရေႏြး ( သို႔ ) ထပ္ မႀကိဳ ထားေသာ ေရေႏြး
( ၅ ) ထမင္း၊ ဟင္းေပါင္း ခံရည္
၎ ေရမ်ား ေသာက္သံုးရန္ မသင့္ျခင္း မွာ အႀကိမ္ႀကိမ္ ဆူပြက္ၿပီး ေသာေရ တြင္
ကယ္လစီယံ၊ မက္ဂနီစီယံ၊ ဂရိုရင္းႏွင့္ အျခား သတၱဳမ်ား ပိုမိုတိုး လာ ၿပီး
ေက်ာက္ကပ္ ကို ထိခိုက္ ေစႏိုင္ေသာ ေၾကာင့္ ျဖစ္သည္။
Myawady News
(က်န္းမာေရးစာတိုမ်ားစုစည္းထားမွဳမွ ျပန္လည္ကူးယူမွ်ေ၀ပါသည္။)
ေသာက္သံုးရန္ မသင့္ေသာ ေရ ( ၅ ) မ်ဳိး
Written By MyanmarChnnel@ on Thursday, November 7, 2013 | 7:05 PM
Related Articles
If you enjoyed this article just click here, or subscribe to receive more great content just like it.
Labels:
က်န္းမာေရး,
ဗဟုသုတ
0 comments:
Post a Comment